HULP BIJ PECH

Bij mastschade komt HANS JANSEN Tuigerij direct te hulp. We hebben goede contacten met schade-experts en omdat we alles op voorraad hebben voor een nieuwe mast, giek en verstaging kunnen we snel schakelen.

  • We zijn centraal in Nederland (Alphen aan den Rijn) gevestigd, direct aan de Staande Mast Route met een diepgang van meer dan 3 meter.
  • U bent snel met uw schip in Alphen aan den Rijn en kunt afmeren bij onze werkplaats.

Kortom, in bijna alle gevallen zeilt u binnen een week weer weg met een nieuwe mast.

U kunt niet naar ons komen? Komen wij naar u!
Heeft uw boot mastschade en u kunt niet naar ons toe varen? Geen probleem, wij komen met onze mobiele tuigerij naar uw boot, eventueel met een nieuwe mast.

  • Als alles klaar is voor montage zorgen we met eigen transport voor het vervoer naar de haven.
  • We houden het vervoer en de plaatsing volledig in eigen hand en kunnen zo een zeer strakke planning realiseren.

Bovendien zijn we bekend in alle Nederlandse jachthavens en heel veel havens in het buitenland. Hierdoor kunnen we de situatie en de mogelijkheden ter plaatse goed inschatten.

Vul het contactformulier in of bel tijdens kantooruren +31 (0)172 51 91 72. U kunt ook het Verstaging- of Mastcalculatie formulier invullen door op onderstaande links te klikken.

 


Wereldklasse
”Op een gegeven moment kregen we bericht van een relatie dat hij z’n mast verloren had. In een zware storm. Bleek dat hij op de terugweg van een wereldreis was. Gelukkig had hij een haven in Kaapverdië kunnen bereiken. Niet naast de deur. Maar we hebben natuurlijk voor een oplossing gezorgd. Per container is een nieuwe mast naar de plaats van bestemming vervoerd. Zelf zijn we onze mast met walsapparatuur en onderdelen nagereisd. Om vervolgens op locatie de verstaging te maken en de nieuwe mast te monteren. Daarna kon onze relatie gelukkig weer koers zetten naar zijn eindbestemming, Nederland.”